Prodaja

Sadna pravljica

17.90 15.90

Ob prvem požirku boste razumeli, zakaj ime sadna pravljica. Okusili boste nežno malino, ki bo vaše brbončice razvajala s svojo rahlo sladkostjo, v ozadju boste pa čutili pravo kombučo.

Cena 15.90 € je za 8 napitkov pijače Belife kombuča.

Šifra: FRUIT Kategorija:

Opis

BeLife kombuča je 100-odstotno naravna gazirana pijača, ki nastane s fermentacijo pravega čaja. Zaradi prisotne aktivne kombuča kulture, bogate s kvasovkami in bakterijami, sestavine fermentirajo in nastane poživljajoč gaziran napitek. Kombuči pravijo tudi živa pijača, saj ni pasterizirana. S tem pozitivno deluje na splošno počutje in telesu daje energijo.

Kombuča je napitek, ki ga poznajo različne kulture sveta. Njegove korenine segajo 2000 let nazaj, pozitivni učinki pa veljajo še danes. BeLife kombuča je pripravljena po tradicionalnem postopku fermentacije različnih vrst pravega čaja, sladkorja in vode zaradi žive kulture kombuče. Kvasovke v postopku fermentacije pretvorijo sladkor v ogljikov dioksid, zaradi katerega ima BeLife kombuča osvežujoč okus, vendar zaradi nizke vsebnosti sladkorja ostaja naraven nadomestek siceršnjim sladkanim gaziranim pijačam. Fermentacija brez toplotne obdelave ohranja napitek poln življenja.

BeLife kombuča je nepasterizirana pijača, zato jo je potrebno hraniti v hladilniku in jo je priporočeno uživati ohlajeno. Vsebnost alkohola v izdelku ne presega 0,5 %, kar ga uvršča med brezalkoholne pijače.

SESTAVINE: voda, zeleni čaj <2 %, črni čaj <2%, sladkor, ogljikov dioksid, aktivna kombuča kultura (bakterije in kvasovke).

Povprečna hranilna vrednost na 100g:
Energijska vrednost 77kJ/18kcal
Maščobe 0g
od tega nasičene maščobe 0g
Ogljikovi hidrati 2,5g
od tega sladkorji 2,1g
Beljakovine 0g
Sol 0g